ENVIATEC A/S
...bæredygtig klimatilpasning...ENVIATEC A/S
...bæredygtig klimatilpasning...Hvad kan vi hjælpe dig med?

Lokal afledning af regnvand i veje, cykelstier, pladser og indkørsler

image52

Elastopave®  belægningen har verdens mest      effektive afledningsevne på op til 4000 liter        overfladevand/time/m2.  Elastopave® er mere bæredygtig målt på CO2 udledning i levetiden,      når der sammenlignes med de konkurrerende  produkter, Asfalt (+30%) og Beton (+180%)           

Undgå revner og reducer vedlige- holdelsearbejdet med belægningen

image53

Ved korrekt forberedelse og installation  af        Elastopave® vil belægningen holde i adskillige  år. uden at der opstår revner hvor             reparation bliver nødvendigt. Levetids tests af   søsterproduktet Elastocoast viste at produktet ikke udviste fejl selv efter 100 års belastning.   

Slidstærkt stentæppe indendørs med personligt præg eller logo

image54

Elastopave er velegnet til indendørs installation af stentæpper. Sammenlignet med Epoxy sten-tæpper udført med epoxy er der den åbenlyse  fordel at der er tale om en 1 komponent binder som er langt mere fleksibel og revnerobust.     Elastopave er desuden bæredygtig certificeret.               

Letvægtsfliser til tagterrassen som letter på både vægt og CO2 udslip

image55

Går du med drømmen om at få etableret en        tagterrasse på din ejendom. Så er fliser frem-     stillet i Elastopave et godt bud på markedets     letteste og mest bæredygtige konstruktion idet porøsiteten er høj og polyuretans styrke og        stabilitet langt overgår bitumen og cement        

Sikring af dine værdier når havet og vandløbene stiger og viser tænder

image56

Stigende vandstand i havet, de store mængder af overfladevand fra ekstremregn medfører en  erosion af kyster og vandløb som aldrig før.   Elastocoast® er i stand til at tæmme bølge energien og fjerner den kraftigt eroderende effekt fra strømmen i vandløb under skybrud.   

Ofte Stillede Spørgsmål (OSS) Frequent Asked Questions (FAQ)

image57

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra potentielle kunder og samarbejdspartnere i form af entreprenører, arkitekter og ingeniører. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål så venligst send mail til jorgen.frahm@enviatec.dk

Produkter

Om os

Enedistributør i Danmark

ENVIATEC A/S er enedistributør af produkterne Elastopave® og Elastocoast® i Danmark, i Grønland og på Færøerne. Produkterne er udviklet af tyske BASF®


ENVIATEC A/S samarbejder bredt med Arkitekter, rådgivende ingeniører, anlægsgartnere, entreprenører og kommuner for at opnå de mest optimale klimavenlige projektløsninger i forbindelse med installationen af vore klimatilpasnings-produkter. 

Intelligente og gennemprøvede produkter

Elastocoast® dækværk er formentligt verdens mest bæredygtige og robuste kystsikringssystem når man tager materialeforbrug og CO2 belastning i betragtning. Testinstallation i Korea har vist at det kan modstå tyfoner med vindhastigheder på 40 m/s uden nogen former for skader eller defekter.


Elastopave® belægninger er i stand til at aflede store mængder af regnvand lokalt, hvor 1 m2 Elastopave® afleder op til 4000 liter/time. Elastopave® er meget robust samtidig med at det er meget porøst.

Produkter & Ydelser


ENVIATEC A/S ...bæredygtig klimatilpasning...