Logget ind som:

filler@godaddy.com

Elastopave® Outdoor

image7

Elastopave®  udnytter princippet om at binde egnede blandinger af knust sten med polyurethan for at give en stærk, vand- og luftgennemtrængelig overflade. Takket være en intelligent blanding af udvalgte sten har overfladen mange sammenhængende  hulrum og dermed en høj grad af porøsitet.  På korrekt absorberende jord kan regnvand effektivt nedsive og genopbygge grundvandsreserverne. 

Elastopave® er let at forarbejde, og stenblandingen kan varieres i udseende for at passe ind i de umiddelbare omgivelser. Derudover reducerer Elastopave® afledningsomkostningerne som er forbundet med fuldt forseglede overflader, f.eks. spildevandsafgifter. Bundlinjen er reelle fordele i design, attraktivitet, lang levetid og miljøvenlighed. 


Fordele   Elastopave® til infrastruktur og byggebranchen 


- Vandgennemtrængelig, forsegler ikke jorden   

- Stærkt miljøvenlig, levetiden overgår både bitomen og beton med mange år

- Mange design muligheder, mulighed for personligt unikt præg.

Elastopave® En løsning - ubegrænsede anvendelsesmuligheder

 I de kommende årtier vil der være en stadigt voksende global tendens mod urbanisering. Forskere,  byplan-læggere og arkitekter forudsiger allerede, at to tredjedele af verdens befolkning vil bo i byer inden 2050.

De største udfordringer, som disse byer står overfor, omfatter ikke kun at skabe moderne arkitektur, der er tilpasset disse behov, men også passende tilpasset moderne og frem for alt bæredygtig infrastruktur. 

Da fortove, cykelstier, parkeringspladser, terrasser, fodgængerzoner og indkørsler giver et stort bidrag til indbyggernes trivsel og følgelig til en følelse af at føle sig hjemme.

Og præcist herfor, er der nu et nyt og utroligt alsidigt materiale: Elastopave®. 

Manuel Elastopave® installation

Installation af indkørsel i Elastopave (på engelsk)

Elastopave® Automatiseret installation - som ved asfalt

Forandring - hvordan innovative materialer fremmer skiftet fra bil til cykel .... 

Moderne transportkoncepter som kombinerer miljøkompatibilitet og komfort  - fordi det er klart: kun det, der er behageligt, vil blive anvendt.  For eksempel skal borgerne i Erftstadt skifte fra bil til cykel under  korte afstande. Ud over en gennemtænkt rute er man særlig opmærksom på  overfladen af de nye cykelstier. 

- Det er her Elastopave® gør forskellen. 

Elastopave® - Det innovative materiale til den kræsne smag

 Om det er på stier, pladser, indkørsler eller i haver, Elastopave er det stenfaste materiale til lokal afledning af regnvand, samt en stenfast ressource til din kreativitet. 


Sten bundet med Elastopave® er ikke kun egnet til stier og indkørsler, men også til alle anvendelser, hvor knust sten eller grus kræver fast limning - i indendørs sten tæpper og i havedesign, f.eks. terrasser, gabioner og udendørs møbler som parkbænke eller bordplader. Og der er ingen begrænsninger for personlig kreativitet, når det kommer til design og kunstgenstande. Lad dig inspirere af dette materiales utrolige alsidighed. Elastopave® - vandgennemtrængeligt, stærkt og miljøvenligt.